Reisverslag Sri Lanka – wereldreis week #1

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Maaike Bos schreef:

  He Nyn! Wat gaaf om te lezen zeg! Wat direct al een avonturen. Lief koppie van Fynn uit de tuk tuk. In de trein ziet het er wel even behelpen uit zeg, respect! Hopelijk heeft Fynn gauw wat meer rust en gaat het eten hem smaken. Groetjes uit Nederland.

 2. Gaby schreef:

  Erg leuk om te lezen! Ik wil volgend jaar graag met de kinderen naar Sri Lanka (nu eerst Cuba). Dus ik doe heel wat inspiratie op zo. Fijne reis verder!

 3. Sabrine van Oostrom schreef:

  Hallo Buurtjes,

  Wat ontzettend leuk om te lezen en wat een avonturen al! Je schrijft erg leuk Nynke! Sterkte met al het pittige eten!

  Groetjes!

 4. Judith schreef:

  Lieve Nynke, Henk en fynn,
  Heerlijk zo’n reisverhaal van jullie eerste dagen te lezen. Je schrijft heel leuk Nyn, leest lekker vlot en kan me er meteen een voorstelling bij maken. Dit houd ik wel 6 maanden vol, geweldig een beetje mee te krijgen hoe jullie ke avontuur beleven. zo te lezen gaat het tot nu toe goed en al wat belevingen in de rugzak, heel goed haha!
  Geniet geniet geniet! Liefs Judith en dikke kus voor fynn

 5. Yvonne schreef:

  Wat een avontuur, die treinreis. Meteen helemaal op reis. 🙂 Jammer van al het plastic dat overal ligt, dat had ik over Sri Lanka al vaker gehoord… maar op de foto’s ziet alles er super uit. Njoy!!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Die trein had ik zeker niet willen missen nee. Zo gaaf! Dat afval is zeker jammer. In de trein worden ook gerust alle pindaschilletjes op de grond gegooit. Zou dat wennen?

 6. Eline schreef:

  Wat leuk om alles te lezen
  En Nyn wat een schrijftalent heb jij!!!
  Leuk ook even fotos kijken
  Kusjes uit Utreg

 7. Linda ter Horst schreef:

  Super leuk om te lezen Nyn! Je schrijft het heel beeldend. Erg fijn om ‘mee’ te reizen met jullie 🙂

 8. Sabine Abbes schreef:

  Hi Nynke!
  Heerlijk dat jullie vertrokken zijn en wat een avonturen allemaal! En dit is nog maar jullie eerste week, dus dat wordt nog wat! Heel veel plezier en kijk uit naar t volgende reisverslag. Groetjes Sabine van Sanderen en van de Bollekes 😉

 9. Ranil schreef:

  Geweldig om jullie reisavonturen een klein beetje mee te beleven zo! Als ik de foto’s zie wordt ik wel een beetje jaloers hoor 😉 Ben heel benieuwd naar het volgende avontuur!
  Groetjes van de Utrechtse Sri Lankaan

 10. Lin schreef:

  Hoi Nynke, super leuk om te lezen. Het klinkt echt als een heerlijke reis. Veel plezier in SriLanka!

 11. Bas schreef:

  Leuk geschreven Nynke, heel veel plezier nog! Het starfort en de oude VOC wijk van Matara, opweg naar Tangalle, zijn trouwens wel een stop waard. Gr. Bas

 12. karlien schreef:

  Fantastische verhalen al.
  Wij hebben geleerd van de enorme porties die je soms krijgt, of dat de kinderen het eten niet lekker blijken te vinden. We bestellen vaak eerst één gerecht en als dat in de smaak valt bestellen we verder. Het is vakantie dus je hebt alle tijd om restaurantjes te proberen.

  • Nynke Oosterman schreef:

   Klopt Karlien! Wij bestellen ook niet meer voor Fynn. Hij eet meestal wat van ons, of een van de broodjes die erbij komen. Een grote avondeter zal ‘t hier niet worden denk ik.

 13. Sanne schreef:

  Beste Nynke,

  Over een paar weken ga ik met mijn man en zoontje van 1,5 jaar ook naar Sri Lanka en zo stuitte ik op jouw blog. Erg leuk om je verhalen te lezen! En ook nog eens veel praktische tips waar we wat mee kunnen! In welk guesthouse verbleven jullie in Negombo? Het lijkt ons fijn om ook eerst een paar dagen te acclimatiseren en het guesthouse inclusief zwembad waar jullie verbleven ziet er uit als een goede spot! Ik hoor graag waar jullie verbleven, alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *