Ervaring Deryan travelcot

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Oooh arme Fynn, met tentje en al van het bed afgerold… Ik moest hier zowaar even om grinniken, maar dat was vast niet grappig toen het gebeurde! Ik ben benieuwd of je nu het boze backpack-moeders-gilde over je heen krijgt 😉

  • Nynke Oosterman schreef:

   De mazzel was dat Henk het al een beetje voorzien had en er een partij kussens naast gelegd had. Niet geheel overbodig geweest dus. En achteraf inderdaad ook wel komisch ja, er mag dus om gegrinnikt worden…

 2. Yvonne schreef:

  Wat grappig dat jullie zo gefrustreerd van dit tentje werden, wij zweren erbij, maar MET de nodige aanpassingen (waarover ik net een blogje af heb). Wij hebben de baby-versie voor 15 euro kunnen kopen in de opruiming en vonden hem dusdanig lichter en kleiner en dus veel praktischer, dat we hem de eerste 2 jaar hebben gebruikt. Bovendien nog tegelijk met de peuterversie gebruikt in het eerste jaar dat we 2 kinderen hadden in die leeftijd. Ben benieuwd hoe het zonder Deryan reizen jullie tot nog toe bevalt, jullie hebben er inmiddels een aantal nachten opzitten, toch?!

  • Nynke Oosterman schreef:

   De meningen zijn er inderdaad over verdeeld, dat is wel weer leuk om te zien. En als je een goede deal van 15 euro hebt zeker het proberen waard! Wij hebben er inmiddels een aantal nachten pitten inderdaad en de mazzel dat ze hier tot nu toe een heerlijk ledikantje hebben. Ik zal halverwege nog een keer verslag doen Yvonne. 🙂

 3. Tikva schreef:

  Nee totaal niet herkenbaar dus, wij vinden het een geweldig ding. De babyversie hadden we eerst en nu de peuter versie. Toen we onze dochter vroegen naar haar leukste dingen in Myamar was het slapen (in het tentje dus), monniken en boeddha’s. Dus ja ze vind het echt fijn vertrouwd en lekker slapen. Het scheelt ook zoveel geld om er een mee te hebben, wij slapen gewoon waar we willen of ze nu wel of geen bedje hebben. Wat neem je nu mee dan? nik? Je hebt ook nog de nomad kids travelbed, wel duurder maar hoor ik ook ouders positief over.

  • Nynke Oosterman schreef:

   We hebben nu inderdaad niks van een bedje mee Tikva. Gokje! De eerste 4 weken in Sri Lanka is er voor een ledikantje gezorgd, in Amerika hebben we de camper.. De grote gok wordt Indonesië denk ik. Fynn slaapt thuis al in een groot bed, dus dat is ons plan B. Ik hoorde andere inderdaad ook over het Nomad bedje, die zal ik zeker onthouden. Isis heeft het goed naar d’r zin gehad in Myanmar dus, ben benieuwd naar jullie verhalen.

 4. femke steijlen schreef:

  Hi Nynke, Ik volg jullie blog met veel plezier en heb ook met onze kleine dreumes al veel gereisd. We zijn nu bezig met het plannen van een reis voor drie maanden. Vorig jaar hebben we met een camper 4 weken door Canada gereisd wij reisde toen met onze dochter van toen 14 maanden oud. Voor de reis hebben we haar thuis laten wennen aan het slapen in het Deryan tentje en dit ging goed. In Vancouver en in de camper heeft onze dochter ook goed in het tentje geslapen. De tip die wij hebben voor ouders is om spanbanden mee te nemen op reis zodat je het tentje vast kan maken. Dit werkte erg goed. Wij hopen de komende reis ook weer gebruik te kunnen maken van het Deryan slaaptentje.

  • Nynke Oosterman schreef:

   Leuk dat je ons volgt Femke! En wat een top vooruitzicht. Ik denk dat het bij Fynn vooral in het tentje zat, dat hij dat niet zo fijn vond. We hebben in Canada een soort van luchtbed met randen gekocht (dat hij er niet uit rolt) en daar slaapt hij als een roosje in. Gelukkig! Want een eigen bedje mee scheelt in deze landen onwijs veel geld. Fijn dat jullie dochter wel lekker in het Deryan tentje slaapt en goede tip die spanbanden. 🙂

 5. marit schreef:

  Leuke blog! Onze draak had de eerste paar keer in het Deryan tent ook de neiging om te rollen en te willen gaan staan. Maar gelukkig had hij al snel door dat het tentje echt niet groot genoeg was daarvoor en daarna sliep hij er prima in.
  Tip tegen de koude vloeren: wij vroegen in de hotels vaak om een extra deken waar we het tentje dan opzetten. Het geeft een extra zacht laagje en het voorkomt dat de kilte van de vloer optrekt.

 6. Witska schreef:

  Ik ben wat laat met op deze topic te reageren maar wil toch even sharen… Ik heb de babyversie gebruikt tem 2,5 jaar en onze dochter sliep er heerlijk in…terwijl ik andere mama s terug naar hun hotelkamer zag schoffelen of een uur met de koets op en neer zag rijden om hun kleine dreumes in slaap te krijgen… plopte wij het tentje open en konden heerlijk op het strand of locatie blijven. Mensen keken vaak vreemd op als we het tentje langs ons hadden staan. Ik legde er wel steeds gedeeltelijk een wit laken op tegen de hitte als er geen schaduw was… We zijn vervent reizigers dus van baby af aan was ze het gewoon. En ja als ze wat ouder werd, werd ze ook beweeglijker en uitdagender…maar de aanhouder wint in ons geval 😁… Voor 30 EU gekocht in Kruidvat en elke cent waard.

  • Nynke Oosterman schreef:

   Wat fijn dat jullie ervaring goed is! Het hangt veel van het kind af denk ik. De een slaapt er heerlijk in, de ander voor geen meter. Onze zoon was van die laatste categorie… 😉 Fijne vakantie!

 7. Kyra schreef:

  Hallo! Zijn er (misschien onder de lezers) ook ervaringen met de box versie van Deryan, de versie met het aluminium frame? Ik denk eraan deze voor mijn 1-jarige dochter aan te schaffen, omdat hij wat steviger staat dan alleen het tentje, en ze er ook veiliger in kan staan. Het babytentje hebben wij ook heel goedkoop kunnen krijgen, en dat gebruiken wij graag als we een dag onderweg zijn. Een pauze slaapje doet ze er prima in. Een hele nacht een vakantie lang zien we echter niet zitten, omdat ze ‘s nachts vaak gaat zitten en staan.

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Kyra, helaas nog geen reacties zie ik. Ik kan je er ook niet bij helpen, wij hebben geen ervaring met de boxvariant. Je zou eens een oproepje op een facebookgroep voor reizende ouders kunnen zetten, ik ken er een aantal waar heel leuk gereageerd wordt en ouders elkaar echt verder helpen met dit soort tips. Ik schreef er al eens een blog over.

 8. Ellen schreef:

  Hoi! Vraag over het matrasje met opstaande randen die jullie gekocht hebben in Canada. In welke winkel hebben jullie dit gekocht en weet je nog hoe dit heet? Misschien ook een optie voor ons actieve mannetje 🙂
  Thnx!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Wij vonden het ideaal! We kochten ‘m bij de wallmart, was iets van 40 dollar dacht ik. Bol.com heeft ze ook. Even googlen op travelbed kids. Veel reis- en slaapplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *