Hoe werken wij

over ons

Avontuurlijk beleven!

Na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest bij het op één na leukste reisbedrijf van Nederland heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen reistoko gestart. Reisbureau vind ik zelf wat suf klinken en een hele reisorganisatie is het nou ook weer niet, it is just me.
Mijn toko in familiereizen dus, vanuit huis. En ik help je graag bij het uitstippelen en boeken van jullie reis. Een tikkeltje avontuurlijk, want dat is wat reizen met kinderen is.

zo werkt het

Al sinds 2008 kan ik al mijn passie voor reizen kwijt in mijn werk en inmiddels heb ik met mijn eigen kinderen ook al flink wat van de wereld gezien. Nu ik mijn eigen reistoko gestart ben wordt dat alleen maar meer. Vanuit een koffer vol inspiratie denk ik met je mee en hebben we mail- en belcontact. Ik bespaar je tijd, geld en zorgen.

Je wilt op reis; Je onderdompelen in een compleet andere cultuur of misschien wel met z’n allen met de camper door Amerika. Enthousiast begin je met zoeken. Het eerste uur googelen is nog leuk, maar al snel verdwaal je door het enorme aanbod compleet. Herkenbaar? Is het bijvoorbeeld wel een betrouwbare website en waar moet je eigenlijk op letten als je met kinderen reist?

Eigenlijk zou je wel iemand om advies willen vragen. Dat kan! Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag. Vanuit eigen ervaring en op veel bestemmingen samen met lokale partners waar ik al jaren fijn mee samenwerk. Ik ken de weg in de wereld van reizen met kinderen. En ik denk gelijk met je mee over eventuele transfers, autohuur (met autostoeltjes), verzekeringen en vaccinaties.

Verdwaal jij ook nog geregeld in de jungle van reizen? Niet bij mij

vraag offerte aan

Meer...

Ik bespaar je tijd, het gezinsleven is namelijk al druk genoeg. Als je belt heb je mij aan de lijn, geen bandje en zeker geen 10 wachtenden voor je. We bellen over je reiswensen op een moment dat het jou uitkomt, ook in de avond of het weekend. En omdat ik geen duur kantoor heb en ook geen medewerkers in dienst (dat laatste is wel eens jammer trouwens 😉), kan ik prijzen laag houden en ben ik vaak goedkoper dan de grotere reisorganisaties. De persoonlijke service krijg je er gratis bij.

Je boekt bij mij geen voorgekauwde rondreis, want ieder gezin is uniek en heeft eigen wensen. En ook geen 'weekje zon'. Die kant en klare pakketten vind je dus ook niet op mijn website. Wat dan wel?

Je kunt bij mij terecht voor een (camper)rondreis door Europa, maar ook voor een verre reis en voor alles daar tussenin. Of je nu met je eigen auto naar Slovenië reist, kiest voor eilandhoppen in Griekenland, met je kinderen op safari wil in Zuid-Afrika of met de camper door Amerika of Canada gaat toeren… Bel of mail me!

Mijn reistoko is aangesloten bij United Travel: de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Je boekt je reis bij mij met de zekerheid van de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds en ik werk alleen samen met de meest betrouwbare partners. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij en de lokale partner ter plaatse om op terug te vallen.

Reviews

Toen ik vandaag ons postbakje eens uitzocht had ik jouw ‘welkom-thuis-kaartje’ weer in handen. We hebben zó ont-zet-tend genoten van de reis die je voor ons uitgestippeld had. Zó uitstekend geregeld allemaal, alles klopte, nergens ging er iets fout.
We hebben het nog dagelijks over Indonesië. Ook Quinten! Heel leuk om te zien wat hij er op deze leeftijd toch van opgepikt heeft. Hij brengt nog regelmatig mensen met zijn Jeep naar de vulkaan (bovenop het bureau😊) omdat ze willen zien dat de zon wakker wordt.

Familie van Arnhem – Java & Bali

Nynke heeft voor ons een fantastische reis geregeld naar Zuid-Afrika. Al onze wensen waren in een 4 weken durende reis verpakt met hele fijne accommodaties. De reis heeft onze verwachtingen meer dan dik overtroffen. We zijn blij dat we via Nynke onze reis geboekt hebben. Het was fijn dat ze zelf ook met kleine kinderen in Zuid-Afrika is geweest waardoor ze ons goede tips kon geven. 

Familie Stooter – Zuid-Afrika

Nynke bleek de beste hulp die wij ons konden wensen. We hebben met haar al onze reiswensen doorgenomen en al snel kwam ze met een mooi reisvoorstel en nam zij alle voorbereidingen voor haar rekening. Wij konden ons vol op de voorpret richten.
De hotels, appartementen waren tip top in orde en bevonden zich op mooie locaties. Van een mooi appartement in het centrum van Vancouver tot een geweldig gelegen beach resort in Ucluelet en zelfs (luxe) houten blokhutten in Jasper.
Gaan wij ooit weer een grote reis maken dan gaan wij zeker weten linea recta eerst naar Nynke, niet alleen voor de planning, ook tijdens de reis was Nynke bereikbaar waar nodig. Dat gaf een fijn gevoel.

Familie van Helmond – West Canada

In het kort...

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Ontvang persoonlijk reisadvies

boek je reis

- ANVR - SGR - Calamiteitenfonds - 

Stap 4

Stap 5

Op REIs!