Overige Bestemmingen

bestemmingen

Avontuur is overal…

Oh wow, ons lijstje is oneindig lang! Natuurlijk zou je heel de wereld kunnen overreizen met je kinderen, maar de ene bestemming is er net even iets geschikter voor dan de ander. Aanraders wat mij betreft?

Landentips

Thailand
Misschien wel de meest kidsproof bestemming in Azië. Ontdek de jungle, reis per nachttrein naar het zuiden en plof neer op tropische stranden. Het eten is er heerlijk, uiteten gaan is nog nooit zo goedkoop geweest en kinderen worden op handen gedragen! En ook fijn: rechtstreeks vliegen!

Marokko
Op slechts 4 uur vliegen begeef je je in het sprookje van 1001 nacht: een compleet andere wereld! Combineer met je eigen huurauto de Koningssteden, hobbel op een kameel en slaap een nachtje in de woestijn. Liever niet zelf rijden? Ook dat kan. Marokko is ideaal voor in de mei- of herfstvakantie.

Namibië
Sandboarden van rode zandduinen, kajakken tussen zeehonden, in je eigen 4wheeldrive op safari en alles leren over de geheimen van de natuur tijdens je verblijf bij de bosjesmannen. Indrukwekkend vond ik het!
Goed te weten: Namibië is ontzettend uitgestrekt en het aanbod van sfeervolle lodges is klein. Boek daarom bijna een jaar vooruit om teleurstelling te voorkomen!

Suriname
Niet de eerste bestemming waar je aan denkt waarschijnlijk, maar een aanrader voor de avontuurlijke gezinnen! De spannende jungle, lekker veel buiten zijn en heel veel waterpret dragen bij aan een onvergetelijke reis. En hoe bijzonder is dat: zo ver van huis en toch gewoon lekker kletsen in je eigen taal?

Maar ook geschikt: Australië, China, Costa Rica, Cuba, Maleisië, Mexico, Seychellen en Vietnam.

vraag offerte aan

Reviews

Wat een heerlijke reis! Fedde kijkt zijn ogen uit en wij genieten van hem, van het mooie land, lekkere weer en heerlijke eten. Dank voor het boeken en helpen organiseren! Zonnige groetjes van Ko Lanta

Familie van den Hoven – Thailand

We hebben allemaal genoten. De meiden hebben hun ogen uitgekeken en erg genoten van de fijne hotels (en zwembaden 😉) en alle leuke dingen die we gedaan hebben. Alles was goed georganiseerd, de chauffeurs waren over het algemeen prettig en op tijd. We zijn heel wat ervaringen rijker en er achter gekomen dat zo’n soort vakantie dus ook wel naar ieders zin is.

Familie Sinnema – Maleisië

Wij hebben onze droomreis door Marokko gemaakt met onze zoon van 7. En dat heeft Nynke fantastisch op maat geregeld voor ons! Gave overnachtingen op prachtige plekken, een waanzinnig avontuur met de kameel in de woestijn en een fantastisch mooie dagtocht in het Atlasgebergte met een hele lieve en kundige gids en een ezeltje mee voor als ons zoontje moe zou worden. 

Familie keller – marokko