Team

over ons

Dit zijn wij:
Reis met Kinderen

“Het reizen is afgelopen als jullie straks kinderen hebben.” Hoe vaak ik die niet gehoord heb toen ik zwanger was van Fynn. Onzin! Dat weten we nu, gelukkig. We ontdekken de wereld met z’n vieren en misschien nog wel intenser ook. Inmiddels heb ik van die hobby - reizen - mijn werk gemaakt: ik run mijn eigen reisbureau. Wow, best stoer!

Maar dat doe ik natuurlijk niet alleen. Zonder mijn testpanel geen inspirerende blogs of (h)eerlijke reisverhalen. Want wie moet dan dat zwembad testen? En mijn partners ter plaatse zorgen dat alles op jouw reis soepel verloopt, het klopt van A tot Z. Eenmaal op je bestemming staan zij dag en nacht voor je klaar. Een fijn idee is dat!

Nynke

Hoi! Ik zit dus aan de andere kant van de lijn wanneer je de telefoon pakt om je reiswensen door te spreken. Zelf ben ik besmet met het reisvirus tijdens een schoolproject op het HBO. We reisden met vijf studenten dwars door Kenia. Ik was een jaar of 20. Op safari, de tropische stranden, een nachttrein vol kakkerlakken en zulke gastvrije mensen: we aten bij de gids thuis.

Er was geen houden meer aan. Ik wilde meer. Op wereldreis, een half jaar de wereld over. En toen ontmoete ik Henk... “Ga!” zei hij. Dat deed ik. Met de Transmongolië Express naar China, dwars door Azië. Maar na vier maanden kwam ik met dikke heimwee terug. Liefde is iets geks…

Fynn was 2,5 jaar toen ik die wereldreis een tweede kans wilde geven. Zo gezegd zo gedaan: met z’n drieën dit keer. Reuze spannend, maar wist je… ze verkopen ‘daar’ ook gewoon luiers en vers fruit verkopen ze op iedere hoek van de straat en gaat er bij (bijna) ieder kind in. Reizen met kinderen opent letterlijk deuren. Inmiddels zit er flink wat reiservaring (met onze kids) in die backpack en help ik ook jou graag met het samenstellen van jullie ideale reis.

Vakidioot en reisgek met echte service!

neem contact op

Het Testpanel

En dit zijn die andere reisfanaten: Henk, Fynn (2013) en Robyn (2017) 

De stewardessen worden op de proef gesteld, de bedden getest, het ijs geproefd en het zwembad wordt beoordeeld op plonsgehalte. Dat kan ik wel aan ze overlaten hoor. Als we een reis maken houden we altijd rekening met de kids en we passen het reistempo aan. Geloof me, daar wordt iedereen gelukkiger van. Ze gaan dus graag mee op reis. Al ziet de wereld door de ogen van je kind er totaal anders uit. Wij vroegen Fynn, na ons een vergaapt te hebben aan de immense Grand Canyon, wat hij het leukste vond. Het bleken de eekhoorntjes te zijn, die nieuwsgierig over de rotsen voorbij hupsten.

En gelukkig wordt ook Henk erg blij van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Ons enige “probleem” is dat de landen die we bezochten voor we elkaar leerden kennen, niet bepaald overeen komen. Het is dus nog wel eens kibbelen over de volgende bestemming op onze wishlist. 😉