Reisverslag Sri Lanka – wereldreis week #2

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Astrid schreef:

  He Nynke, wat super leuk om je verslagen steeds te lezen! Wat schrijf je leuk! Alsof ik er zelf een beetje bij ben;). En tussendoor geef je goed weer hoe tot nu toe reizen met een 2 jarige is. Wat herkenbaar:). Van niet willen eten, (en ook geen peil op te trekken) tot en met angst voor de zee, t uv shirt en zwembad als rode draad;). Ik kijk alweer uit naar t volgende verslag! Veel plezier in Ella!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Haha ja zo is het wel ja… Als er nog geen kids zijn realiseer je je helaas nog niet hoeveel vrijheid je dan eigenlijk hebt. Op je gemakje een curry eten met een biertje (of 2) in plaats van even snel met een half biertje. 🙂

 2. Yvonne schreef:

  Wow, wat super om die schildpadden hun eieren te zien ,leggen. Fijn dat de gids daar goed mee omgaat qua drukte voor de dieren. Ik ben nog aan het twijfelen over een safari als wij in SL zijn. Kan me voorstellen dat 1 jongetje nog zoet te houden is met 2 volwassenen, maar 2 meiden (1 van 3 en 1 van 1)… in Zuid-Afrika hadden we een eigen (dichte) auto en een ipad mee, in zo’n jeep is het toch wel anders. Veel plezier in Ella!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Kan me je twijfel voorstellen Yvonne. In zo’n jeep hobbel je inderdaad alle kanten op. Niet helemaal veilig voor de iPad denk ik.. Middagslaapje doen ze er dus ook niet in. Voor fynn had ‘t niet langer hoeven duren. Henk deed de foto’s, ik deed het entertainment. En wel genieten natuurlijk! We hadden snacks mee ter afleiding. Halverwege lassen ze een stop in op een plek waar je eruit mag. Even rennen en energie kwijtraken. In totaal ben je zo’n 4,5 uur op pad. Autostoeltje mee is wel fijn, maar de jeep moet dan wel gordels hebben. Kortom; niet ideaal met jonge kids, maar met de nodige voorbereiding kan het wel hoor. Je kent je eigen meiden het beste. En als het niet werkt weet je ook dat je geen 2e keer hoeft te proberen. 😉 Het is wel echt de moeite waard!

   • Yvonne schreef:

    Ja idd, als je met de eigen auto rijdt doen ze gewoon een middagslaapje achterin en hoppa 2 uur ongestoord wildlife zoeken. Kan me voorstellen dat het met 2 een pittige trip gaat worden… we zien het even als het zover is, thx voor je advies iig!

 3. Leuk leuk leuk om te lezen! En hahaha die chauffeur van jullie… die weet niet wat ’em overkomt. Vijf nachten in Ella?? Lijkt me heerlijk maar Harold snapt er vast niks van. En iiieekkks die slang! Slim mannetje hoor die Fynn, niet aankomen! Have fun komende week! x

 4. Sabrine schreef:

  Wat een belevenissen weer! Hoop dat Fynn snel weer iets “gezonds” wil eten ‘s avonds! Prachtige foto’s. De buurtjes

 5. Linda schreef:

  Gaaf Nyn om weer lekker mee te genieten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *