Contact

Zullen we eens bellen?

Heb je nog vragen of andere opmerkingen, stel ze gerust!
Heb je zelf een te gekke accommodatie of run jij ook je eigen reisbedrijf en denk je dat we een goede match zouden zijn? We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, dus aarzel niet! 

Openingstijden:
Telefonisch bereikbaar op 06 – 45 02 94 57
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur
Woensdagen, weekenden en feestdagen gesloten

Ook bereikbaar per email: nynke@reismetkinderen.nl

Komt het toch beter uit om je reisplannen in het weekend of de avonduren door te spreken? Dat kan, geen probleem. Laat het me even weten, dan regelen we dat.

Noodnummer:
Voor noodgevallen ben ik dag en nacht bereikbaar op 06 – 45 02 94 57. Krijg je me niet direct te pakken (ik sta ook wel eens onder de douche of sjees naar de zwemles) en kan je vraag even wachten? Spreek dan mijn voicemail in, ik bel je zo snel mogelijk terug. Stuur bij nood geen app of sms, maar bel even.

Ben je op je bestemming, dan kun je het beste schakelen met de lokale partner ter plaatse. Je hebt dan geen last van tijdsverschil en ook zij zijn dag en nacht bereikbaar voor jullie. Het telefoonnummer vind je op je vouchers.
Nood en geen gehoor? Alleen dan kun je bellen met het noodnummer van United Travel 088 – 445 01 99. Let op, dit is echt een noodnummer. Er zijn kosten aan verbonden.

Plan direct een belafspraak

Contactformulier

Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy verklaring.

versturen

Dankjewel voor je bericht!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.