Camperreis door Europa – week 2

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Nanouk schreef:

  Mooi verslag weer! Van je vorige verslag ook genoten, maar ben blij te lezen dat het deze week allemaal beter ging! Al helemaal gewend aan de camper? Gaan de nachten al beter? Ben benieuwd naar jullie ongenode gast, je weer er een mooie cliffhanger van te maken.
  Die jeugdherinneringen zijn ook herkenbaar. Hadden wij vorige maand in de Ardeche, allebei tig keer daar op vakantie geweest als tiener.
  Roan (3,5) vindt wandelen over smalle en steile paadjes trouwens ook suuuuper leuk! Denk dat dat vanaf de puberteit wel af zal nemen 😉 Wij reizen rond in noordoost Spanje (Catalonië). Gaan jullie deze kant op? Zo ja, en als jullie het leuk vinden, misschien keertje afspreken?

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Nanouk, leuk dat je ons volgt! De camper is inmiddels aardig gewend ja. En ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar laatste 2 nachten sliep onze meid door…
   Dat wandelen is inderdaad echt een succes, duimen dat hij de puberteitaversie overslaat.
   Wij zitten nu in Noord Italië en gaan richting Slovenië. Andere kant op, helaas. Anders was het zeker leuk geweest een camperdate te organiseren. Hoe lang zijn jullie weg? Geniet van het mooie avontuur. Het is hard werken, maar ook echt wel heel fijn. 🙂

 2. Yvonne schreef:

  Leuk om te lezen Nynke en wat super lief, die foto waar de kids hand in hand slapen! Ik ben een paar jaar terug ook weer naar de plek geweest waar ik als kind op vakantie ging (ook Zuid-Frankrijk). Toen hadden wij zelf nog geen kinderen. Kan me voorstellen dat het extra bijzonder is om er met je eigen gezin terug te gaan.

 3. Lotte schreef:

  Heel leuk verhaal! Lekker al die wandelingetjes en avonturen. Wat een lieve foto van Fynn en Robyn hand in hand 🙂 Ben benieuwd naar jullie avonturen deze week én die ongenode gast 😉

 4. Jacqueline schreef:

  Hi,

  Super leuk om jullie verhalen te lezen. Zó ontzettend herkenbaar al die uitdagingen met twee kleine kinderen hahaha. Het klinkt wel als hard werken, maar ja dat is natuurlijk met twee kinderen niet anders dan thuis en dus ook niet geheel onverwacht. Ik hoop dat de balans wel de goede kant in valt? Maar het idee van ál die vrijheid en helemaal niks te moeten, moet alleen al heerlijk zijn.
  Geniet van jullie trip!
  groetjes,
  Jacqueline

  btw. ik had eerder ook gereageerd op je verhaal met vragen over julle camper, omdat wij volgend jaar vergelijkbare plannen hebben. En we hebben onze camper inmiddels ook gekocht! Was voor ons slechts een week zoeken op marktplaars en hoppaaaa we gingen ervoor haha. Heb nog zeker wel wat gehad aan je tips! Bedankt. Dus wij gaan nu even een jaar oefenen voorafgaand aan het grote avontuur.

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Jacqueline! Wat een goed nieuws, lekker op camperavontuur! Ik zal niet ontkennen dat het inderdaad hard werken is en dat we ons daar een beetje op verkeken hadden. Maar als we zoals vandaag een dag door Venetië slenteren is ‘t toch ook wel weer heel gaaf!! Veel plezier en mooie avonturen gewenst!

 5. […] Morgen trekken we verder zuidwaarts, eens kijken waar ons campertje ons dan weer brengt. Vive la France! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *