ready for take off – het begin van ons camperavontuur

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Cyrina schreef:

  Whow Nyn! Jullie zijn weg! Ga ervan genieten! Het komt allemaal goed; ik kan me de eerste dagen en nachten in de camper met een peuter en kleuter ook nog goed herinneren; maar langzaam wordt het rustiger en wordt het geweldig!!

 2. Annelieke schreef:

  Hallo Nynke, wat een heerlijk avontuur! Zo herkenbaar die eerste nachten in de camper met kinderen. Wij zijn nu op Bali met de kinderen nadat we 6 maanden in Nieuw-Zeeland hebben rondgetrokken in een campertje. De eerste nachten dachten we ook “waar zijn we aan begonnen?!?!”, maar gelukkig kwam het goed. Wat niet wegneemt dat het soms heus wel pittig is, maar dat is maar soms… Uiteindelijk is het bovenal genieten. Genieten van vrijheid, veel tijd samen en veel mooie plekken en ontmoetingen. Heel veel plezier!

  Groetjes,
  Annelieke

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Annelieke! Wow 6 weken Nieuw Zeeland. Wat gaaf zeg! Hoe oud zijn je kinderen? Wat fijn te horen dat er toch meer gezinnen zijn die die eerste week niet als makkelijk ervaren. En misschien nog wel beter te horen dat het dus ‘wennen’ is en het beter wordt. Wij hebben vannacht voor het eerst weer doorgeslapen… Op een kerkklok ieder uur na dan. 😉 Geniet van Bali!

   • Annelieke schreef:

    Hoi Nynke, wat kun je genieten van doorslapen hè? Wel jammer van die kerkklok. Zouden ze eens wat aan mogen doen 😁. We waren geen 6 weken, maar 6 maanden in Nieuw Zeeland. De kinderen zijn (inmiddels) 6 en 8 en ze zijn niet van mij. We doen deze reis omdat mijn vriend en hun moeder (die heel verdrietig overleden is 2 jaar geleden) dat ooit samen bedacht hadden te doen toen zij in Nieuw Zeeland aan bet reizen waren. Nu was een goed moment om met ze weg te gaan om zo ook ruimte te geven aan de rouw en even écht tijd samen te hebben. Al met al een heel intense ervaring met mooie momenten, maar ook dalen. Hoort erbij. Deze trip heeft ons in alle opzichten zó veel gebracht!

    Benieuwd hoe toeren met een camper in Europa bevalt. Ik wens jullie heel veel plezier! En voor je het weet, ben je gewend aan het slapen in een camper 😉

    • Nynke Oosterman schreef:

     Whaa nu lees ik ‘t! Zes maanden is helemaal te gek. En wat een mooie (en verdrietige) reden om deze reis te maken zeg. Heel knap. Die herinneringen neemt echt niemand je meer af, voor de kinderen moet dat ook super waardevol zijn. Rouw, eerbetoon aan hun moeder, maar ook quality time met jullie vieren en naar de toekomst kijken. Mooi! Geniet nog even van Bali. Wij gaan de derde nacht in op de camping met de kerkklok, het went inderdaad. 😉

 3. Linda schreef:

  Ha Nyn, nou een avontuur is het wel zeg 🙂 moest af en toe wel lachen om je verhaal. Je kunt heerlijk humoristisch schrijven. Maar snap dat het ook afzien is geweest die eerste dagen. Dat komt vast helemaal goed! En wij stonden twee jaar geleden toen we met de drie kids naar Zuid-Frankrijk gingen ook op de heen en terugweg op dezelfde
  camping bij Nancy, grappig! Hadden zo’n stacaravan gehuurd daar voor een nachtje. Veel plezier gewenst!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Ha Linda, fijn dat het zo herkenbaar is voor veel gezinnen. Dat stelt gerust. 🙂 En wij kunnen er inmiddels ook wel een beetje om lachen, het wordt inderdaad beter. Goed dat we ook de straaljagers delen, haha fijn dat soort campings he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *