Camperreis door Europa – week 3

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Lineke schreef:

  Hey Nynke! Ik heb net al je verslagen bijgelezen en wat leuk! Hoewel, het schijnt ook wel door dat het niet altijd rozengeur- en manenschijn is. Het weer gooit wel eens roet in het eten en zo te horen weet Fynn jullie goed bezig te houden. Dat van die ijsjes komt mij heel bekend voor! Mijn ouders hadden mij op een gegeven moment ‘vakantiegeld’ gegeven. Zo hoefde ik niet meer om een ijsje bij ze te zeuren, maar kon ik zelf besluiten wanneer ik van dat geld ijsjes kocht. Uiteindelijk heb ik er nooit een ijsje van gekocht, want ineens kon ik veel meer en iets beters met dat geld had ik me bedacht. Ik heb toen een keer een vlieger van Bart Simpson gekocht kan ik me herinneren, waar ik een vakantie zoet mee was. Haha. Maar zo te lezen hebben jullie al een ander en ook goed werkend systeem gevonden!

  Ik heb begrepen dat Slovenie prachtig is. Ik kijk uit naar je volgende verslag!

  xx

  • Nynke Oosterman schreef:

   Haha Lineke, flashbacks? Wij kregen idd ook zakgeld, misschien toch eens invoeren ja. Slovenië doet ‘m goed trouwens, het is de laatste week echt een ander kind. Heerlijk!! Vriendjes en vriendinnetjes op de camping zijn dus toch wel heel belangrijk. We genieten van Slovenië!

 2. Eric schreef:

  Wij zijn ook zéér benieuwd naar jullie bevindingen in/over Slovenië. Wij vonden het in ieder geval héél leuk jullie buurtjes te zijn op camping Danica.

  Lieve groet, Gabriëlla en Eric.

 3. Eric schreef:

  Woensdag 13/6 wij staan op camping Ljubljana Resort even buiten Ljubljana op nummer 522.

 4. Petra schreef:

  Hoi reizigers!
  Wij hebben jullie verhalen gelezen. Super leuk om te volgen en o zo herkenbaar, die buien, het nog moeten settelen, prachtige dingen zien en doen met de kids en de noodzaak van de kids om vriendjes te maken. Volgens mij gaan alle reisgezinnen door dezelfde fases heen in het begin haha! Heerlijke tijd in het vooruitzicht nog, geniet ervan!! Wij hebben de verbouwing -en dus het caravan-leven- bijna achter de rug, nog 2 weken. Joepie want onrustige nachten, werken, verbouwen en kids opvoeden, ik raad het je niet aan (of stiekem misschien toch wel, want t is wel weer heel cozy). Gelukkig komt de zomer er weer aan en kunnen we snel weer reizen met de kids en caravan. Ik zal Senn Fynn’s avonturen ook vertellen, hij zal wel jaloers zijn 😉 Enjoy!
  Groetjes Paul en Petra

  • Nynke Oosterman schreef:

   Wat leuk jongens! Ja fijn dat het herkenbaar is… haha Dat stelt een beetje gerust. Slovenië was onwijs mooi, vandaag in Kroatië aangekomen. Weer een nieuw avontuur. En lekker dat jullie weer bijna in jullie verbouwde huis kunnen, hoe fijn is dat toch stiekem ook wel. 🙂 Tot half augustus! Groetjes aan Senn van Fynn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *