Onze kindvriendelijke camper is gekocht!

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Jacqueline schreef:

  Hi Nynke,

  Wat een leuk artikel! Wij hebben precies dezelfde plannen, een camperreis maken met twee jonge kinderen, alleen dan in de lente/ zomer 2019. Ik wilde me een beetje gaan oriënteren op campers voor deze trip, dus dit artikel is zeer welkom.
  Ik vraag me nog af; op welke websites hebben jullie gezocht naar campers? En mag ik vragen wat je ongeveer betaalt voor een dergelijke camper als jullie hebben? Deze lijkt namelijk helemaal top! Of verkopen jullie hem toevallig na de zomer weer en kan ik me inschrijven hiervoor haha ? Dat zou helemaal mooi zijn 🙂
  Ik hoor graag van je.

  groetjes,
  Jacqueline

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hoi Jacqueline, wat leuk!
   Willen jullie ook langer weg? Wij hebben heel veel gestruind over Marktplaats, we zijn bij leukstecampers.nl geweest en hebben ons vergaapt aan de Mercedesbussen van Toffecampers.nl. Uiteindelijk hebben we onze camper van een particulier gekocht op Marktplaats. Bewust gekozen voor eentje die niet heel oud is en maar weinig kilometers heeft, inderdaad met het idee ‘m weer te kunnen verkopen. We betaalden 26.000 euro, maar je hebt ze ook wel goedkoper. Je levert dan in op kilometerstand of bouwjaar. Of we ‘m ook echt weer verkopen weet ik nog niet, misschien bevalt het wel zo goed dat we ‘m lekker houden. haha
   Succes met de voorbereidingen!

   Groetjes Nynke

 2. Jacqueline Mulders schreef:

  Hi,
  Dankjewel voor je reactie.
  Wij willen graag zo’n 4 maanden op pad; naar Italië, Albanië, Kroatië, Slovenië en weer naar huis denken we nu. Dat wordt komende tijd marktplaats in de gaten houden :).
  Jullie veel plezier deze lente/zomer ben ik aan?!
  Groetjes Jacqueline

 3. Dorien schreef:

  Wat leuk om lezen. Wij dromen ook van een aankoop, wie weet volgend jaar. Dit jaar waarschijnlijk eentje kort huren om al eens te testen. Momenteel met eentje van 14mnd, maar er is er ook nog eentje op komst. Hoe doen jullie dat met autostoelen? Waarop let je dan best? En met eetstoelen? Ik vermoed dat jullie kleuter al in een gewone stoel kan, maar wat met de kleinste? Heel veel plezier nog met het reizen!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Wat leuk Dorien! Mooie plannen. We hebben een camper met treinzit, daar passen twee autostoeltjes naast elkaar. Ze zitten gewoon met een driepuntsgordel vast, dus verder geen bijzonderheden. Het zijn dezelfde stoeltjes als die we thuis gebruiken. Voor Robyn (11 maanden) hebben we de ikea kinderstoel mee. Gewoon zo’n simpel ding. Dat is het voordeel van een camper, er kan een hoop mee. Fynn van 4,5 jaar heeft een gewone stoel, maar kindermodel. Hoog genoeg om te kunnen aanschuiven aan de campingtafel.
   Heb je meer vragen, laat het me gerust weten! Veel plezier met de voorbereidingen en succes met je zwangerschap. Lekker van genieten!

 4. Jantina schreef:

  Hoera! Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje op wielen. Het is zo fijn in een camper, ik ben fan!
  Ik wens jullie heel veel plezier met elkaar en mooie bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *