China met kinderen – rondreis van 3 weken

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Alex schreef:

  Hoi hoi,

  Super leuk verhaal! Zou je nog aan kunnen geven in welke periode jullie naar china zijn afgereisd? En hoe was het weer toen?
  GRoetjes,

  Alex

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hai Alex, leuk te horen! Marielle was er met haar gezin in juli/augustus 2017 en heeft heerlijk weer gehad. Korte broek en t shirt. En soms in de avond een bui, maar over het algemeen blauwe luchten! Wanneer willen jullie naar China? Groetjes Nynke

 2. Elisabeth Rubner schreef:

  Hi reis ziet er top uit! Enige tips voor een prive chauffeur zoals in deze reis en hoe het beste (Bullet) treinen te boeken?

  We zijn aan het kijken begin juni heen te gaan met onze kleine van dan twee en vinden bovenstaande reis erg goed in elkaar zitten!

  • Nynke Oosterman schreef:

   hi Elisabeth, sorry voor de verlate reactie. Je berichtje was er tussendoor geglipt. De reis hierboven is in samenwerking met een lokale agent samengesteld. Ik run mijn eigen reisbureau en samen met de lokale agent ga ik aan de slag met jullie wensen. We boeken de chauffeur, maar ook stukken met de trein. Wil je alleen een treinticket dan raad ik je toch aan dat via een tussenpersoon te doen, vanwege de taalbariere. 🙂 Mail me gerust eens wanneer je meer wilt weten. Groetjes, Nynke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *