Reisverslag Sri Lanka – wereldreis week #4

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Jolanda van de Ridder schreef:

  Superleuk om jullie verslagen te lezen! Veel plezier nog en de groetjes!

 2. Yvonne schreef:

  Wat een heerlijke verhalen weer! Wat grappig dat Finn zo in slaap viel op de boot… was vast lekker met die deining. 🙂 Veel plezier in Indonesië!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Ja verbazingwekkend inderdaad! Deining was het niet meer te normen, we gingen behoorlijk hard en stuiterden over de golven. Haha De tip daarvoor: ga achterin de boot zitten. Voorin kwam ik bijna van m’n stoel af, achterin veel minder last.

 3. Jeetje Nyn, wat een heerlijk verhaal weer! En die Fynn, overal op z’n dooie gemakje, in een boot, achterop een houtje-touwtje fiets, in de rugdrager op een megahoge rots… Te grappig. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen in Indonesië, succes met de vlucht!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Ja daar verbaas ik me ook over. Die boot vond ie nog wel eng hoor. Dat zegt ie dan ook: “Fynnie vindt ‘t beetje eng”. De vlucht ging top! “Your family has been upgraded to business class.” 🙂

 4. Jenneke schreef:

  Hallo Nynke,

  Leuk om jullie avonturen te lezen. Wij gaan in januari naar Sri Lanka (met onze zoon van 4) en ik ben benieuwd naar jullie accommodaties.
  Heb je misschien een overzicht?

  Hartelijke groet
  Jenneke

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hai Jenneke,

   Goed vooruitzicht, Sri Lanka. Heerlijk was het. Ik heb Sri Lanka geboekt via SriLanka kids, ons echte backpack avontuur begon pas in Indonesië. Ik heb je een mailtje gestuurd met wat meer informatie. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *