Wereldticket – wereldreis met kinderen

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Tikva schreef:

  Altijd weer handig om te lezen! Soms kan je ook een goedkoop wereldreis ticket combineren met losse vluchten. Ik denk dat jullie echt een hele mooie prijs hebben voor de hoeveelheid vluchten en de afstand!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Ja, handig ook voor jullie plannen straks Tikva. We zullen in Indonesië misschien nog wel een goedkope Air Asia vlucht boeken van Jakarta naar Yogyakarta of iets dergelijks, maar dat bekijken we lekker daar.

 2. Petra schreef:

  Dank voor je tips Nynke! Wij zijn nu aan het plannen voor een half jaartje vanaf januari ergens. En willen voornamelijk kamperen in NZ en bezoek aan Bali / Gili. Verder maakt het niet uit. Eerst dacht ik; een RTW, maar inderdaad uitermate schimmig, onhandig ook dat je gebonden bent aan specifieke airliners. Nu met skyscanner bezig en de mogelijkheden van lange stoppers aan het bekijken. Super leuk! En wat een mogelijkheden! Ik ga je blogs nog verder uitpluizen voor andere handige tips :-). Nogmaals dank!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Petra, wat een toffe plannen! Met losse tickets kun je inderdaad veel meer en zeker wanneer je een camper huurt in NZ en wellicht ergens anders nog een auto dan staan die data toch vast. Heel veel plezier met de voorbereidingen! Als je nog eens iets wilt weten, mail me gerust. Groetjes Nynke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *