Reisverslag Indonesië – wereldreis week #7

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. karlien schreef:

  Lovina!! Wij zaten daar in een guesthouse van een hele grappige vent. Ik weet helaas de naam niet meer. Leuke plaats wel!

 2. Yvonne schreef:

  De Bromo vulkaan. Lijkt me echt magisch om daar te staan en de zon op te zien komen! Had ooit al een rondreis Indonesië gepland en deze stond zeker op de to-do lijst. Helaas ging de reis destijds niet door, maar dat komt ooit nog wel. Geniet van Bali!! Goed om te zien hoe jullie actieve en lange dagen met reizen en zien afwisselen met lekker ontspannen. Njoy!!

 3. Chantal schreef:

  Hallo,

  Wat leuk om je verhalen te lezen!
  Wij gaan binnenkort met ons gezin (3 kinderen )naar Bali en twijfelen om naar Munduk te gaan. Lijkt mij prachtig, maar is het te doen met een kleine van 18 maanden om de tochten naar de watervallen te maken? Ik hoor het graag.

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Chantal, Heerlijk vooruitzicht! Munduk kan zeker, ook met je jongste. Ik vond het erg mooi, het is echt het minder toeristische (groene) binnenland. De wandeling naar de watervallen is wat slecht aangegeven, dus even bij je hostel informeren of ze iets van een kaartje hebben ofzo. En dan de kleine in de rugdrager. Het pad is wat smal en soms modderig (afhankelijk van hoeveel regen er gevallen is). En neem zelf genoeg drinken en wat lekkers mee, want er is niks te krijgen. Je kunt eens kijken bij Indonesië Kids, zij hebben Munduk ook in het programma zitten. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *