Bezoek de Bromo vulkaan met kinderen

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Susanne schreef:

  Hoi Nynke,

  Wat ben ik blij met dit verslag! Wij vertrekken over 3 weken naar Indonesie, samen met ons dochtertje van 3 jaar. Zodra men hoort dat we meer willen doen dan alleen maar aan het zwembad willen liggen maar ook daadwerkelijk willen rondtrekken en dingen willen ondernemen, ontstaat er een soort paniek 🙂 Dus ik ben heel blij om te lezen dat het bezoeken van de Bromo met een kind, wat jou betreft, prima kan!

  Wel heb ik nog een vraagje; Je schrijft over twee kleinere uitzizchtplateaus waar het minder druk is . Dat klinkt ideaal, ik zou het wel leuk vinden als ons dochtertje ook iets zou kunnen zien 🙂 Maar hoe kom ik daar? Ik kan me natuurlijk echt nog geen voorstelling maken van hoe het daar is maar is het bijvoorbeeld zo dat je vanuit het grote uitzichtpunt (heel gemakkelijk) naar de kleinere kan lopen? Of moet ik onze driver vragen om ons daar af te zetten?

  Bedankt alvast!

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hoi Susanne, wat een heerlijk vooruitzicht zeg! Je wordt door je chauffeur al zigzaggend naar boven gebracht tot het punt dat hij niet verder kan omdat er een file van jeeps ontstaat. Daar stap je uit, je onthoudt het nummer van je jeep (jaja) en vervolgens wandel je langs de koffie en theewinkeltjes naar het grotere uitzichtpunt. Daar is het dan waarschijnlijk al goed druk en moet je een plekje veroveren om er vervolgens netjes te blijven staan tot de zon opkomt. Dat is met een driejarige een hele uitdaging. Uit m’n hoofd moet je wel eerst het trappetje naar het grotere uitzichtpunt op, maar kun je vervolgens gelijk rechts doorlopen naar het kleinere plekje. Daar stond bij ons bijna niemand.
   Wil je helemaal het uitzicht voor je zelf hebben dan zou ik overdag gaan. Je mist dan de zonsopkomst, maar het is niet minder indrukwekkend. Je hoeft niet midden in de nacht op en de massa is alweer vertrokken. Je bent er dan echt bijna alleen.
   Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *