Snorkelen met kinderen

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. nancy alexander schreef:

  Ik zou niet zo snel voor flippers kiezen. Ik snorkel al heel wat jaar en ik merk dat het:
  * lastig is op de boot/land om te lopen
  * je juist spat waardoor je vissen juist wegjaagt
  * in ondiep water beschadig je juist koraal heel snel met flippers.
  * je loopt de kans om een snorkelaar achter je een mep te verkopen.
  Kies daarvoor in de plaats voor teva’s. Handig in en uit het water en helpen extra met drijven.

  Koop een waterdichte tas. Ik heb ruim 12 jaar geleden een waterdichte tas gekocht in Thailand om mee tw nemen met kayakken. En deze tas gaat nog elke vakantie waar we iets gaan doen met water mee. In deze tas kun je je kostbaarheden (telefoon, camera en portemonnee) beschermen tegen opspattend water, regen maar ook tegen druipende mede-snorkelaars. Er bestaan ook kleinere zakjes voor alleen een camera of telefoon in te stoppen.
  Te koop bij buitensportwinkels en ANWB, maar ik heb ze ook gespot in het tijdelijk assortiment van Kruidvat, HEMA, big bazar etc.

  Leer jezelf en je kinderen hoe je om moet gaan met water in je snorkel. Probeer rustig in te blijven ademen en blaas zo hard mogelijk uit. Een paar keer herhalen e dan moet je snorkel leeg zijn.

  Er bestaan tegenwoordig ook snirkelmaskers die over je hele gezicht zit inclusief snorkel. Je haalt dus normaal adem doir je mond. Ziet er niet zo mooi uit, maar is een aanrader voor mensen die het moeilijk vinden om door een snorkel adem te halen.

  Ik raad niet aan om op de laatste of een na laatste dag te gaan snorkelen in de tropen. Ik kan je vertellen dat er niets zo pijnlijk is dan met verbrande benen en rug in het vliegtuig te zitten.
  Zorg er zeker op die dagen voor dat je jezelf en je kinderen extra goed beschermd. Denk bijvoorbeeld naast een uvshirt aan een wetsuit die ook je knieholtes bedekt of een dunne broek (pyjama broek). Elke bescherming is er een.

 2. Wow, dat snorkelmasker is briljant! Dat kende ik nog niet. Dat had Jesús vast ook heel fijn gevonden tijdens het snorkelen, want die verslikte zich een paar keer bij het zien van een schildpad of haai 🙂

 3. nancy alexander schreef:

  Het snorkelmasker dat ik bedoel heet easybreath.

 4. Hanneke Poppens schreef:

  Wij vonden de Atlantis bril eigenlijk net wat lekkerder zitten. We hebben besloten die te kopen toen we deze test zagen: https://bestgekozen.nl/beste-easybreath-snorkelmasker-2017/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *