Met kinderen naar Toscane – zo leuk!

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Tikva schreef:

  Ben je ook nog in Bologna zelf geweest? ik ga in oktober 4 dagen met Isis dus kan nog wel wat tips gebruiken. Zou je Florence ook aanraden voor 1 dag (met de trein is het maar 37 minuten) of beter een andere stad?

  • Nynke Oosterman schreef:

   Leuk! Wij zijn aan ‘t eind een dag/middag in Bologna geweest. Ik vond het een echte studentenstad. Wandel zeker even door de ‘Quadrilatero’, het is de oudste wijk in het historische centrum met kleurrijke stalletjes. En dan een ijsje halen bij Sorbetteria Castiglione, echt heel lekker!

  • Nynke Oosterman schreef:

   ps. Het kan aan het weer gelegen hebben, maar ik vond Florence net even indrukwekkender! En met de trein heel goed te doen. Hou de vertrektijden in de gaten, wij waren net te laat voor de trein. Ze gaan niet ieder uur, althans niet waar wij vandaan kwamen. Wat andere steden betreft; wij sliepen in de buurt van Modena, de “geboorte”stad van de Ferrari. Mocht Marcel, naast fietsen, auto’s ook leuk vinden dan is dit wel een stad die je gezien moet hebben, met een bezoek aan de fabriek natuurlijk. 😉 Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *