Camperreis door Europa – week 12

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Jacqueline schreef:

  Hi! Was dit jullie laatste week? Super leuk om te lezen :-). En zo herkenbaar de ‘gedoetjes’ met kleine kinderen. Omdat wij komende lente ook gaan met onze camper en dezelfde richting in, vroeg ik me nog af of jullie een kaartje oid hebben van hoe jullie reis eruit zag (toevallig bijgehouden met bijv. Polarsteps)? Hoe was je totaal ervaring? Beter als de kinderen eigenlijk wat ouder zijn? Niet te missen dingen en de top 10 campings :)? Mocht je hier zin en tijd voor willen maken, hoor en lees ik het graag!
  Liefs Jacqueline

  • Nynke Oosterman schreef:

   Hi Jacqueline, oops betrapt… Nee je hebt eigenlijk gewoon nog 2 weken tegoed. Maar we zijn weer veel te snel opgeslokt door het leven thuis. Ik zal ze snel online zetten. We reizen nog een stuk door Tsjechië en Duitsland. Ik heb helaas geen kaartje van onze route, zou ik best nog wel eens kunnen doen. Ik hoor goede verhalen over Polar steps.
   We hebben 3x op het punt gestaan naar huis te gaan, dat we het niet meer leuk vonden. Ik vond het soms best pittig ja, met name met slecht weer. Dan is een camper best klein, zeker met een peuter en een kleuter. Maar overall vond ik het een geweldige ervaring! Iedere leeftijd heeft voor en nadelen denk ik. Musts voor ons waren: goed weer en vriendjes voor Fynn. Dan was het perfect. Maar dat duurde wel even voordat we die balans gevonden hadden hoor. Misschien leuke blog onderwerp nog: de top 10 campings. Onze lievelings: camping Danica in Slovenië! Veel plezier met de voorbereidingen, als je meer wilt weten mail je maar. Groetjes Nynke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *