Reisverslag Canada – wereldreis week #22

vraag offerte aan

Wil jij dit ook beleven?

 1. Lotte schreef:

  Heerlijk verhaal weer! Haha fynn heeft die autoverslaving goed te pakken of niet! Ohh.. En ik moet geloof ik toch ook echt een keer naar Canada ? Klinkt heel relaxed en gemoedelijk allemaal. Mooie uitzichten, genoeg koffietentjes, meren, picknickplaatsen.. Geniet d’r nog lekker van!

 2. Nicole schreef:

  Hi Nynke,

  Leuke reisverhalen en handige tips! Wij overwegen om volgend jaar met onze dochter (dan 1 jaar) naar Canada te gaan. We twijfelen om een camper te huren of met de auto rond te trekken. Wat raad je aan?

  Groeten,
  Nicole

  • Nynke Oosterman schreef:

   Dank je Nicole! Ik zou zelf weer voor de auto gaan. Wij hebben ook gekeken voor een camper destijds, maar die was onwijs duur. Dat woog bijna niet op tegen hotel+auto. Je dochter kan bij jullie op een 2 persoonskamer (bespaart kosten) en het koelt s nachts behoorlijk af, in een camper dan best koud (camperleven speelt over het algemeen vooral buiten af). En volgens mij is een camper ook duurder in Ferry overtochten (weet ik niet zeker) en brandstof. Nee, ik zou zo weer voor de auto gaan. Heel veel plezier, vond Canada onwijs mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *