In de spotlights: Yoga Family Retreat op Ibiza

Yoga! Voor velen een momentje van rust, even tijd voor jezelf in het vaak toch al drukke en hectische gezinsleven. Even stil staan in het hier en nu en helemaal bezig zijn met je eigen ik. Klinkt goed toch?! En als je het helemaal goed wilt doen dan trakteer je jezelf zo af en toe op een paar dagen vol Yoga, gezond eten, buitenlucht, zon en fijne mensen om je heen. Het kan op Ibiza: bij Laura en Wouter van ‘The mountain Ibiza’. En precies dat kan nu ook met je gezin. Tijdens het Family Yoga retreat!

Laura en ik kennen elkaar uit de reiswereld en we hadden het er vaak over: de ratrace waar we met z’n allen in zitten. Het gevoel van dat dat anders zou kunnen. Je hart volgen en je dromen achterna gaan. En dat deden we, allebei! Ik ging op wereldreis met m’n gezin en Laura verhuisde naar Ibiza waar ze haar grote liefde tegenkwam en waar ze samen hun eigen Yogaparadijsje bouwden: The Mountain Ibiza.

Inmiddels hebben we beide kinderen. En alle twee ons eigen bedrijf, hoe stoer! En dus weten we ook alle twee hoe belangrijk het is om echte tijd met je gezin te hebben. Samen te zijn, zonder afleiding! En precies dat wil Laura ook aan andere gezinnen meegeven. Daarom wordt in de meivakantie, van 21 tot en met 25 april, het allereerste echte Yoga Family Retreat georganiseerd.

Vijf mooie retreat-dagen op het magische Ibiza, om samen met je kinderen weer even echt samen te zijn en werkelijk met elkaar verbinden. Geen wifi, geen tv, geen afleiding en midden in de natuur.

Laura, je gastvrouw bij The Mountain Ibiza

Wat kun je verwachten van het Family Retreat op Ibiza?

Laura en haar collega Tom verwelkomen je tijdens dit familie-avontuur. Zij creëren deze dagen een fijne sfeer waar je je met je gezin snel thuis voelt. Samen contact maken, relaxen, weer één worden en je vooral gezond en blij voelen.

Het programma is speciaal samengesteld om drukke gezinnen weer even samen te laten zijn. Een unieke kans waarin quality time met het gezin gecombineerd wordt met tijd voor jezelf.

Verwacht family yoga, meditatie- en ademhalingssessies, herinneringen maken samen, activiteiten speciaal voor kinderen, dansen, muziek maken, avontuurlijke wandelingen door de natuur, partner yoga, kampvuur (scoort altijd punten!) en dagelijks gezonde huisgemaakte maaltijden.

Je leert om samen te relaxen en weer tijd voor elkaar te hebben, elkaar echt te leren kennen. Al deze gezonde, praktische en rustgevende lessen neem je mee naar huis om daar dit Ibiza gevoel vooral zo lang mogelijk vast te houden!

Yoga family retreat op Ibiza

Voor wie is het?

Voor alle ouders die hun kinderen mee willen nemen op het Yoga-avontuur. Een speelse reis naar meer bewustwording van lichaam en geest. Voor alle drukke ouders, alleenstaande mama’s, alleenstaande papa’s, bewuste ouders en avontuurlijke ouders met kids tussen de 6 en 11 jaar oud. Jullie zijn allemaal welkom!

Het Ibiza Family Retreat is een back-to-basic ervaring. Je verblijft in een simpel, maar schone en sfeervolle accommodatie. Dagelijks staan er verse en huisgemaakte vegetarische maaltijden voor je klaar. Het is de perfecte kans om jezelf en je kinderen te leren om de kleine dingen in het leven te waarderen. Met minimale afleiding en midden in de natuur. Samen met de andere gasten wordt een groep gevormd waarin voor iedereen ruimte is om zichzelf te zijn en samen een te gekke tijd op Ibiza te beleven.

family yoga retreat ibiza

Waar verblijf je tijdens het Family yoga retreat?

Het Ibiza Family Retreat wordt gehouden in CAN TIERAGUILLA, een oud en authentieke finca bovenop een berg in het rustige noorden van het eiland. Vlakbij de mooie stranden van Cala St. Vicente. Door de ligging midden in de natuur is deze unieke plek een waar paradijsje. Er is rondom de finca voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen en te ontdekken. En voor de ouders genoeg plek om te relaxen en je even terug te trekken, zoals in een hangmat op één van de terrassen. Het is echt een plek waar je je snel thuis zult voelen.

Er is geen zwembad, maar wel voldoende stranden in de omgeving voor als je een duik wilt nemen. Ik raad je aan een auto te huren, dan heb je de vrijheid. En plak er gerust nog wat dagen aan vast, want Ibiza is meer dan de moeite waard.

De kamers deel je met je eigen kids tijdens het Ibiza Family Retreat. De badkamers deel je met 2, 3 of 4 personen. Liever een ensuite badkamer? Vraag even naar de mogelijkheden.

Wat kost dit Family retreat?

Tijdens deze vijf dagen krijgt je: vier nachten verblijf in Finca Can Tieraguilla, dagelijks gezonde vegetarische maaltijden, water/thee, snacks. Familie-yoga en meditatielessen, family transformational breathing, drumcirkel op het bekende Benniras beach, natuurwandelingen, ecstatic dance, activiteiten voor de kids en een kampvuur ceremonie.

Kosten: € 699,- per volwassene en € 599,- per kind (excl. vlucht, transfers en excursies).

Ja, dat wil ik met mijn gezin!

Yes, leuk! En wat bijna net zo leuk is…? Boeken kan bij mij! Ik kan ook je vlucht, autohuur en eventueel de extra dagen op dit fijne eiland voor je regelen. Bel of mail me even om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Groetjes, Nynke

Tel: 06 – 45 02 94 57

Email: nynke@yourtravel.nl

Blijf ons volgen en deel onze avonturen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *