Video van onze road trip West Amerika

In de zomer van 2016 maakte wij een te gekke reis: een road trip door west Amerika. Met de camper, onze fijne huisje dat we vier weken lang bij ons hadden. We maken er een te gekke video van, waarin we al onze avonturen samenvoegen. Je krijgt een goed beeld van het reizen met de camper en vooral van hoeveel vrijheid dat oplevert. Benieuwd wat je ervan vindt!

Onze road trip door West Amerika

We starten in Los Angeles met Baywatch huisjes langs het strand en hysterie op Hollywood Boulevard. Dan is het tijd om echt op pad te gaan. Onze eerste stop: snikheet Joshua Tree, waar we al gauw weg vluchten en na een lange reisdag aankomen in de Grand Canyon. Dat maakt indruk! Naast onze camper komt ’s morgens een grote Elk (hert) zijn dorst lessen bij de waterkraan. We wandelen langs rode rotsen en rijden uren over eindeloze wegen met in de verte de kenmerkende pieken van Monument Valley. In Las Vegas is er wederom hysterie, zo bizar die stad middenin de woestijn. Je raakt niet uitgekeken en verdwaald er in de hotels en casino’s.

We hebben de tijd en dat is fijn, zo kunnen we ook naar Arches NP. Eeuwenoude rotsbogen domineren daar het landschap. Bij Bryce NP kamperen we in het park, aan de rand van de canyon. We wandelen zo naar beneden en spelen verstoppertje achter de gigantische rode hoodoos. En zo reizen we van metershoge hoodoos naar metershoge bomen bij Sequoia NP. Honderden jaren oud, bosbranden en stormen overleefd. Bijzonder vind ik dat. In Yosemite spotten we een beer terwijl we op de fiets het park verkennen en we sluiten onze reis af in San Francisco. Waar we uiteraard met de cabelcar door de stad tuffen, fietsen over de Goldengate Bridge en picknicken in het park. We maken er een video van, die we graag met jullie delen.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! Enjoy.

Blijf ons volgen en deel onze avonturen
error

Berichtje achterlaten? Ja leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *