Vaderdag cadeautips

Heb jij een reislustige papa en wil je graag iets originelers cadeau doen dan een paar sokken, een douchegel of een boek? Wij hebben de leukste Vaderdag cadeaus voor je op een rijtje gezet. Uiteraard zijn ze nog veel leuker samen met een eigen knutselwerkje of tekening. 🙂 En een ontbijtje op bed natuurlijk.

vaderdagcadeau tip: paspoorthoesje# 1 Vaderdag cadeautips: paspoorthoesje ‘World trip’

In dit wereldse paspoorthoesje vraagt het paspoort om nieuwe reizen! En je kunt niet alleen je paspoort erin stoppen, maar ook handig voor pasjes of wat los geld. Je tickets of pasfotootje van jou natuurlijk!

Te koop bij: ‘Ik wil meer reizen!‘ voor €9,95.

 

Vaderdag cadeautip - nekkussen# 2 Vaderdag cadeautips: Nekkussen ‘Hoodie’

Heerlijk voor op reis of in het vliegtuig. Het kussen is opblaasbaar en neemt daarom weinig ruimte in. Kan papa alleen slapen als het donker is? Dan trekt hij de koordjes van de capuchon gewoon aan: zo wordt de capuchon strakker over het hoofd en zelfs over zijn ogen getrokken.

 

 

Vaderdag kadotips: een goed zakmes# 3 Vaderdag cadeautips: stoer zakmes

Niks zo handig op reis als een goed zakmes. Tijdens onze wereldreis hebben we hem al flink wat keer gebruikt! En ik weet dus uit ervaring dat vaders daar erg blij van worden…

Dit zwitserse zakmes is te koop bij Bol.com

 

vaderdag cadeautips - foto op hout# 4 Vaderdag cadeautips: foto op hout

Super leuk en erg mooi resultaat. Doordat de foto op hout gedrukt is heeft deze een stoere look. Wij hebben een foto van Fynn op hout en zijn erg blij met het resultaat, maar ook leuk is een foto van jullie laatste reis.

Je bestelt je foto via ‘foto op hout‘ vanaf €21,95. psst.. Bestel je foto vóór 18 juni 12.00, dan heb je ‘m voor Vaderdag in huis en ontvang je 20% korting.


# 5 Vaderdag cadeautips: Lonely planet’s gids voor de reisfotografie

Fotografeert papa graag op reis en wil hij graag betere foto’s leren maken? In ‘Lonely Planet’s Gids voor reisfotografie’ vind je alles wat je nodig hebt om dit te realiseren. Hét boek voor reisfotografie. Van welke camera je moet aanschaffen, met welke lenzen en accessoires, tot fotograferen met je smartphone, GoPro of drone tot welke software je kunt gebruiken om foto’s te bewerken en hoe je een goede workflow opzet om je foto’s te bewaren.

Het boek koop je in de webshop van ‘ikwilmeerreizen‘ of gewoon bij onze vrienden van Bol.com.

En nu wel een beetje haast maken, want zondag is het al Vaderdag! Aan de slag dus. Wat geef jij je vader cadeau?

Blijf ons volgen en deel onze avonturen
error

One thought on “Vaderdag cadeautips

  1. Martin Beantwoorden

    Bedankt voor de tips.

Berichtje achterlaten? Ja leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *