Samenwerken met Reis met kinderen.nl?

Reismetkinderen.nl staat vol (h)eerlijke reisverhalen en handige tips. Geboren uit onze passie voor reizen en gericht op avontuurlijke gezinnen, die niet willen stoppen met reizen nu er kinderen zijn.

Ons motto is om samen de wereld te ontdekken: van een weekend op Ameland of een week in de Alpen tot een camperreis door west Amerika. Als het kan een tikkeltje eigenwijs en bij voorkeur ’on a budget’ zoals per tuktuk door Sri Lanka of treinen door Indonesië. Buiten zijn, uitwaaien op het strand en lekker de natuur in verkiezen we boven kasteel- of museumbezoek. En blij worden we van slapen in kleinschalige accommodaties (met familiekamer) of lekker kamperen.

Bereik

Maandelijks wordt Reismetkinderen.nl bezocht door tussen de 3000 en 10.000 unieke bezoekers. De meeste van hen zijn op zoek naar reisinformatie over een bestemming: artikelen over Sri Lanka (ver) en Italië (dichtbij) worden veel gelezen. Ook reviews van producten en de praktische tips worden goed gevonden.

De meeste lezers zijn vrouwen tussen de 30 en 45 jaar, met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en in de basisschoolleeftijd tot 12 jaar met natuurlijk dezelfde interesse in vakantie en reizen als wij.

Reismetkinderen.nl is actief op Facebook (1.5K volgers) en Instagram (800+ volgers).

Samenwerken?

Samenwerken kan op verschillende manieren:

  • Pers- en Social Media trips
  • Product reviews & win/ weggeefacties
  • Gesponsorde berichten
  • Advertenties op deze site
  • En natuurlijk zijn eigen ideeën voor een samenwerking ook van harte welkom!

Eerder hebben we succesvol samengewerkt met Travelhome campervakanties, Riksja Kids, Eurocamp, Verrassend Valencia, Laugarvatn Fontana en The Australian Zoo.

Zin in? Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@reismetkinderen.nl of via het onderstaande contactformulier.

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Onderwerp

Zeg het eens...