Reis boeken?

Je wilt op vakantie met je kinderen; lekker een weekend weg of misschien wel, net als wij, met de camper door Amerika. Enthousiast begin je met zoeken. Zo kwam je waarschijnlijk ook hier terecht. Toch?
Het eerste uur googlen is nog leuk, maar al snel verdwaal je door het enorme aanbod compleet. Herkenbaar? Is het bijvoorbeeld wel een betrouwbare website en waar moet je eigenlijk op letten als je met kinderen reist?

Eigenlijk wil je gewoon iemand om advies kunnen vragen. Tadaa! Precies daarom ben ik er. Na tien jaar werken voor een heel fijne reisorganisatie is het tijd om mijn eigen toko te starten.

Ik ben sinds 1 oktober 2018 aangesloten bij YourTravel (een zusje van The TravelClub). Een reisbureau zonder bureau, dat is eigenlijk wat het is. Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag. Vanuit eigen ervaring en met heel andere computersystemen dan jij zelf thuis hebt. Ik ken de weg in de wereld van reizen, zo is er voor iedere reiswens een oplossing. En ik denk gelijk met je mee over eventuele transfers, autohuur, verzekeringen en vaccinaties. Handûg!

Bespaar tijd en geld

Ik bespaar je tijd, het (gezins)leven is namelijk al druk genoeg. Als je belt heb je mij gelijk aan de lijn, geen bandje en zeker geen 10 wachtenden voor je. Ik kom op afspraak bij je thuis, op een moment dat het jou uitkomt, ook in de avond of het weekend. Liever telefonisch of per e-mail contact? Dat kan ook.
Door exclusieve prijsafspraken betaal je bij mij nooit meer dan wanneer je zelf via internet boekt. De persoonlijke service krijg je er gratis bij.

En ik run mijn reisbureau met zóveel plezier dat de vakantiepret al bij mij begint en niet pas bij vertrek.

Van weekend weg tot wereldreis

Je kunt bij mij terecht voor een weekend weg, maar ook voor een wereldreis en voor alles daar tussenin. Of je nu een weekend naar Disneyland wil, kiest voor eilandhoppen in Griekenland, op safari wil in Zuid-Afrika of met de camper door Amerika gaat toeren… Bel of mail me gerust. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn grote passie en dus ook de bulk informatie, ligt bij de verre reizen met kinderen.

Klauteren in Oostenrijk

Samen de wereld ontdekken

Ik ben gespecialiseerd in reizen met kinderen. Zo heb ik jaren gewerkt voor een reisorganisatie die speciale kidsreizen naar verre bestemmingen aanbiedt. En – misschien nog wel belangrijker – samen met mijn eigen kinderen heb ik al flink wat van de wereld gezien. Van een wereldreis door o.a. Sri Lanka, Indonesië, Zuid Afrika, Noord-Amerika en IJsland tot een lange camperreis door Europa. Ik kan adviseren vanuit eigen ervaring. Samen de wereld ontdekken is wat wij het liefste doen!

Zekerheid

Ik kan alle soorten reizen en vakanties van de grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. YourTravel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen.

Contact

Mail of bel me even met je reiswensen. Of vul onderstaand contactformulier in. Wanneer je me mailt, vermeld dan naast je reiswensen ook alvast met wie je op reis gaat (eventueel de leeftijd van de kinderen) en wanneer je weg wilt. En hou alsjeblieft de map met ongewenste post in de gaten! Ik reageer altijd binnen 3 werkdagen, maar beland nog wel eens bij de ongewenste post. En dat is nou precies wat een vakantie niet is…

Site: www.yourtravel.nl/nynke
Mail: nynke@yourtravel.nl
Tel: 06 – 45 02 94 57

ps. mijn mailtjes belanden wel eens in de spambox, even in de gaten houden dus!