Review – De ACSI ‘campings Europa’ app.

“Vroeger” had je de dikke kampeergidsen, soms zelfs in meerdere delen zoals bij Frankrijk. Was je eindelijk onderweg, had je deel 2 thuisgelaten. Foutje… Dat kan anders! Wij toerden afgelopen zomer drie maanden door Europa met onze camper en hebben ons grotendeels laten leiden door de apps die wij gedownload hadden. De ACSI ‘campings Europa’ app was er daar eentje van en dat ging als een trein… of ehm camper. 😉 Je leest hier onze ervaringen, EN… je kunt de app (t.w.v. €17,99) winnen. We geven er, in samenwerking met ACSI, vijf weg!

Honderd dagen toerden wij door Europa, globaal hadden we de route uitgedacht. Globaal ja, want bij Slovenië ging het mis. Het eerste plan zou ons omhoog naar Scandinavië, hebben gestuurd, maar dat bleek veel te ambitieus. We zakten af: Kroatië in, door Montenegro en Bosnië. En vervolgens door de bergen van Oostenrijk en Tsjechië terug naar huis.Wat een avontuur! En wat was het eigenlijk relaxt dat we dan de ACSI ‘Campings Europa’ app konden openen en vanaf onze locatie de dichtstbijzijnde campings en camperplaatsen vonden.

Hier worden wij blij van, kamperen in Europa

Aanbod van ruim 8.000 campings en 9.000 camperplaatsen binnen Europa

In de app staan duizenden campings geladen, verspreid over heel Europa. Je kunt de app downloaden op drie apparaten tegelijk. Handig toch? Wij hadden ‘m beide op onze telefoon en hij stond op de I-pad. Zo zaten we ‘s avonds samen te speuren naar een nieuwe bestemming voor de volgende dag.

Wij waren met de camper op pad, dus naast de 8.100 campings hadden we ook toegang tot de uitbreiding met ruim 9.000 camperplaatsen. En dat klinkt als één grote chaos, maar doordat ze zijn opgedeeld in negen handige landenpakketten die afzonderlijk te downloaden zijn, is het heel overzichtelijk. En het scheelt ook behoorlijk in de ruimte op je telefoon kan ik je zeggen. 😉

Handige filters om het zoeken makkelijk te maken

We filterden op ‘camping met zwembad’ of op ‘wandelen bij de camping’, maar je kunt ook zoeken op ‘doorreis camping’, ‘kleine camping’ of ‘kamperen met de hond’. Voor ons ook populaire filters waren: ‘speeltuin’, ‘peuterbad’ en ‘geen animatieprogramma’ (daar zijn we een beetje allergisch voor!). Zo kun je heel gericht zoeken naar de plekken die het beste bij jullie passen.

We ontdekken mooie plekjes tijdens onze camperreis door Kroatië

Het enige dat mist in deze app is de filter van campings waar je in het laagseizoen kunt staan met de CampingCard van ACSI, met deze kaart krijg je op veel campings een korting in het laagseizoen. Of campings deze kaart accepteren staat overigens wel gewoon bij de betreffende camping vermeld, zo hebben wij tot een van de laatste dagen in juni gebruik gemaakt van de voordeligere plekken. 

Wil jij ook met deze handige app op pad? Je kunt ‘m winnen!

Ga jij komend jaar ook nog op reis en kun je deze handige app wel gebruiken voor je zoektocht naar de ideale campings in Europa? In samenwerking met ACSI mag ik 5 x de ACSI Campings Europa-app met complete camping- en camperplaatseninformatie t.w.v. € 17,99 weggeven. De camping- en camperplaatseninformatie in de app is te gebruiken tot 31 december 2019.

Het enige dat je hoeft te doen is in een reactie te laten weten waar jullie volgende kampeeravontuur naar toe gaat. Onder alle reacties verloten we 5x de çampings in Europa’ app.

Veel kampeerplezier!


Bovenstaande actie is in samenwerking met ACSI. Uiteraard is de çampings in Europa’ app ook los aan te schaffen, net als vele andere apps van ACSI. Het complete aanbod vind je op de website.

Blijf ons volgen en deel onze avonturen

12 thoughts on “Review – De ACSI ‘campings Europa’ app.

 1. Marijke Ham Beantwoorden

  Wij gaan met 2 weken met de tent naar zuid-Duitsland of Oostenrijk. Eigenlijk weten we t nog niet dus de app zal wel van pas komen

 2. Saskia Beantwoorden

  Op de valreep kom ik op jullie site. Leuk om te lezen en mooi om wat tips mee te nemen.
  Volgende week voor het eerst met een (gehuurde) camper op pad, samen met onze kids van 10 en 5.🚌 Ons plan was altijd Zweden, maar sinds twee weken kijken we letterlijk alle richtingen op. De vrijheid van camperen! Voor ons wel even wennen, hoor, niet te weten waar we stranden.🇸🇪🇪🇺
  Die ACSI camping app is dan ook meer dan welkom🙏🏽
  (Zo nu even verder snuffelen op jullie site 🧐)

  1. Nynke Oosterman Beantwoorden

   Saskia, gefeliciteerd! Je hebt 1 van de 5 apps gewonnen. Ik heb je een mailtje gestuurd, wil je mij even laten weten dat je deze goed ontvangen hebt? Veel kampeerplezier!

 3. Monique Beantwoorden

  Momenteel wordt er hard gewerkt aan ons campertje en we gaan dan 1 augustus met onze jongens op pad naar Slovenië, Kroatië & Bosnië! En mochten we nog tijd over hebben misschien nog een stukje Montenegro. We hebben nog niks vastgelegd dus deze app zou top zijn! Ik duim!

  1. Nynke Oosterman Beantwoorden

   Monique, gefeliciteerd! Je hebt 1 van de 5 apps gewonnen. Ik heb je een mailtje gestuurd, wil je mij even laten weten dat je deze goed ontvangen hebt? Veel kampeerplezier!

 4. Wouter Beantwoorden

  Van half augustus tot en met begin november gaan wij met het gezin ( 2 kinderen 4&2 jaar) door Europa toeren. Duitsland, Denemarken, Noorwegen Zweden, polen, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië, en als we tijd en budget overhebben richting italia, Spanje, Portugal Frankrijk, België en weer thuiskomen. Nu nog druk op zoek naar een camper en allerhande andere voorbereidingen die we moeten treffen. Een app om ons naar de juiste campings te brengen zou zeer welkom zijn!
  In ieder geval bedankt voor julllie verhaal en tips :-).

  1. Nynke Oosterman Beantwoorden

   Wouter, gefeliciteerd! Je hebt 1 van de 5 apps gewonnen. Ik heb je een mailtje gestuurd, wil je mij even laten weten dat je deze goed ontvangen hebt? Veel kampeerplezier!

 5. Mijnske Beantwoorden

  Hoi, wij zouden hem ook goed kunnen gebruiken! O er drie weken vertrekken wij met onze drie dochters voor een rondje Frankrijk… we weten ongeveer wel wat we willen zien, masr we vertrekken altijd op de bonnefooi. Vive la France 🇫🇷

  1. Nynke Oosterman Beantwoorden

   Mijnske, gefeliciteerd! Je hebt 1 van de 5 apps gewonnen. Ik heb je een mailtje gestuurd, wil je mij even laten weten dat je deze goed ontvangen hebt? Veel kampeerplezier!

 6. Tania Beantwoorden

  Wij gaan met onze caravan een roadtrip door Hongarije maken met tussenstops in Duitsland. Niets ligt definitief vast, dus de ACSI camping app zou een welkome reisgezel zijn :-). De papieren gidsen gaan elk jaar mee en ook wij hadden al eens het verkeerde deel mee 🙁 ! Nog een extra reden om over te schakelen op de app.

  1. Ellen Beantwoorden

   Wij gaan vanaf 23 juli richting Slovenië en Kroatië met de camper met onze 2 kinderen van 10 en 13. We gaan op de bonnefooi dus de ACSI campingapp zou goed van pas komen 🙂

  2. Nynke Oosterman Beantwoorden

   Tania, gefeliciteerd! Je hebt 1 van de 5 apps gewonnen. Ik heb je een mailtje gestuurd, wil je mij even laten weten dat je deze goed ontvangen hebt? Veel kampeerplezier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *